Župnija Črešnjice - Naša ljuba Gospa rožnovenska
Župnija Črešnjice - Naša ljuba Gospa rožnovenska

PIJTE VODO NA PRAZEN ŽELODEC

 

Priporočilo, naj mrzle vode ne pijemo vsekakor drži.

 

    Na japonskem je navada, da pijejo vodo zjutraj, takoj ko se zbudijo. Tudi znanstveni testi so dokazali prednost te tehnike. Zdravljenje z vodo daje rezultate za „stare“ in resne bolezni, kot tudi za „nove“ moderne bolezni-priznano kot 100 %-no uspešno za zdravljenje naslednjih bolezni: glavobol, bolečine v telesu, srčni sistem, artritis, hitro utripanje srca, epilepsija, maščobe v krvi, bronhitis, astma, tuberkoloza, menigitis, bolezni ledvic in uroloških organov, bruhanje, gastritis, diabetes, zapeka, vse bolezni oči, bolezni maternice, rak, menstrualni problemi, bolezni ušes, grla in nosa.

 

METODA ZDRAVLJENJA

    Takoj ko se zjutraj prebudite, preden si umijete zobe popijte 4 kozarce vode po 160 ml (4x160=640ml)!

Šele potem si umijte zobe in ustno votlino in naslednjih 45 minut ne jejte in ne pijte ničesar.

Po 45 minutah smete normalno jesti in piti.

Po 15 minutah (kolikor je trajal vaš zajtrk/kosilo/večerja) ne jejte, niti ne pijte nič 2 uri.

    Starejši ali bolni ljudje, ki ne bodo mogli spiti 4 kozarce vode takoj na začetku (dokler se ne privadijo), lahko pričnejo tako, da spijejo naenkrat toliko vode, kolikor morejo, a potem vsak dan povečujejo količino vode, tako da dosežejo 4 te kozarce vode.

    Ta metoda bo ozdravila bolezni, medtem ko bodo zdravi uživali še večje zdravje.

 

KOLIKO DNI JE POTREBNO ZA OZDRAVITEV NASLEDNJIH BOLEZNI?

 

visok krvni pritisk -30 dni

gastritis -10 dni

diabetes - 30 dni

zapeka - 10 dni

rak - 180 dni

tuberkoloza - 90 dni

 

Tisti, ki imajo artritis, lahko to metodo zdravljenja izvajajo v prvem tednu samo 3 dni, do drugega tedna naprej pa dnevno.

 

    To zdravljenje nima stranskih učinkov, razen pogostega uriniranja. Dobro bi bilo, da to navado obdržimo in vodo dnevno pijemo vse življenje, ne le takrat ko se zdravimo!

 

Pijte vodo in ostanite aktivni!

 

     V tem je smisel. Kitajci in Japonci pijejo vroč čaj med jedjo/ ne hladno vodo. Morda je čas, da osvojimo njihove navade pitja (toplo po malih požirkih) med jedjo.

Ta članek je koristen za tiste, ki radi popijejo hladno pijačo po obroku, vendar bo hladna voda zlepila maščobe, ki ste jih pred tem užili- to vam bo upočasnilo prebavo. Kadar takšne sestavine reagirajo s kislino, se zlomijo čreva in jih absorbirajo hitreje kot gosto hrano. To bo razbrazdalo čreva (poškodovalo črevesne resice) in kaj hitro povzroči debelost in pripelje do raka. Zato je po obroku bolje piti toplo juho, ali toplo vodo.

 

POMEMBNO OPOZORILO O SRČNEM NAPADU:

     Vedeti morate, da so pred srčnim napadom ne pojavijo isti simptomi- bolečine v levi roki. Zavedajte se intenzivne bolečine v čeljusti (vilici). Tudi slabost in intenzivno znojenje so običajni simptomi. 60% ljudi, ki so imeli srčni napad med spanjem, se niso več zbudili. Bolečina v čeljusti vas lahko prebudi iz čvrstega spanca: Bodite pozorni in zavedajte se tega. Več ko vemo, več možnosti imamo za preživetje.

 

Kardiologi svetujejo, naj se ta vednost malo objavi in razširi naprej in bo koristno že, če rešimo vsaj eno življenje.

P.S.

To je samo prepis iz enega članka, ki mi je slučajno prišel v roke. V kolikor verjamete in preizkusite je to vaša stvar.

Imate s tem dobre ali slabe izkušnje, mi lahko pišete na

 

zupnijacresnjice@gmail.com

 

V medijih sem zasledil, da je voda iz pipe boljša kot mineralna voda, saj je stalno pregledana in strokovnjaki ne vidijo nobene prednosti v mineralni vodi.

Druckversion | Sitemap
© Stanislav Stante